Berichtenbox

Berichtenbox

Artikelen


Avond 4 daagse 2022 Bergen op Zoom 7 t/m 10 juni

Bericht van John Meerman Voorzitter A4D 

De paden op, de lanen in! Ben jij gek op een goede wandeling? Dan kun je in juni je hart ophalen, want na twee jaar afwezigheid komt de Bergen op Zoomse Avondvierdaagse terug. Omdat het dit jaar om de 75e editie gaat, belooft het een extra mooi feestje te worden.


De voorbereidingen voor de avondvierdaagse zijn in volle gang. Dit jaar wordt het loopevenement gehouden van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni.

Startpunt Rozenoord  Traditiegetrouw vertrekt de avondvierdaagse op alle dagen vanaf Sportpark Rozenoord aan de Beukenlaan. Je kunt kiezen uit twee afstanden, namelijk zes of tien kilometer. Beide routes beginnen om 18.45 uur. De eerste avond loop je onder andere door de bossen bij Lievensberg, de tweede avond verken je de Bergse Plaat. Waar de route de andere dagen naar toe gaat, is nog een verrassing.

Avondvierdaagse met onthaal in de binnenstad  Meedoen aan de vierdaagse doe je natuurlijk vooral voor de gezelligheid, maar toch is de herinnering die je aan het einde krijgt een leuke bijkomstigheid. Op vrijdag 10 juni worden de deelnemers feestelijk onthaald op de Grote Markt. Daar volgt een defilé langs het bestuur van het wandelevenement en een delegatie van het gemeentebestuur. En natuurlijk ligt er ook iets moois voor je klaar als je alle dagen uitgelopen hebt.

Inschrijven: de voorinschrijving vind plaats op 31 mei en 1 juni 2022 van 19.00 tot 20.30 uur bij Partycentrum Rozenoord, € 5,-- per persoon.

U kunt ook nog inschrijven op dinsdag 7 juni 2022 bij de start vanaf 17.00 uur dan zijn de kosten € 7,50 per persoon.

Inschrijven via de website ; www.a4dbergenopzoom.nl  is ook mogelijk.

Veel wandelplezier