Krabbentocht zaterdag 21 september 2024

Krabbentocht zaterdag 21 september 2024


 
image

En dan is het bijna herfst en keren we terug naar Bergen op Zoom … deze keer niet door de prachtige binnenstad en de noord/west kant (zie Gertrudistocht) maar door het zeer fraaie landschap aan de zuid en oost zijde van Bergen op Zoom. De Krabbentocht wordt georganiseerd op zaterdag 23 september 2023.

Uniek is de startlocatie op het 12 ha grote terrein van Franken Fruit : ZELF FRUIT EN GROENTEN PLUKKEN BIJ FAMILIEBEDRIJF FRANKEN FRUIT

Vele wandelaars nemen deel aan deze najaarswandeling en komen uit heel Nederland, België en zelfs een groepje uit Duitsland komt naar Bergen op Zoom om de mooie herfsttooi in de bossen ten oosten van de stad te bewonderen. Bergen op Zoom is een (ruim) 800 jaar oude vestingstad centraal gelegen tussen 2 wereldhavens Rotterdam en Antwerpen.

Om afwisseling te waarborgen is gekozen om onze Krabbentocht te laten lopen via routes ten oosten van de stad, op meest onverharde paden door bos, over zandheuvels en door heidegebied. Er wordt gewandeld in landgoed Lievensberg, landgoed Zoomland en Groot Molenbeek. Ook nu weer 1 start en rustpost en 6 lussen van ca. 7 km . Dit  betekent dat U na elke lus kan beslissen; ik wil nog een lus of het is genoeg geweest. Vrijwel alle wandelaars van de 2 vorige Open Tochten waren over dit concept zeer enthousiast.

De tocht eindigt weer bij Frankenfruit. U kunt nog een drankje nuttigen, er is een fijn terras en u kunt fruit of groente (eventueel zelf geplukt) kopen bij het bedrijf.

Afstanden: 7 - 14 - 21 - 28 - 35 en 42 km

Startplaats: Franken Fruit

Balsedreef 1,   4623 RA Bergen op Zoom

www.frankenfruit.nl

info@frankenfruit.nl