Krabbentocht zaterdag 24 september 2022

Krabbentocht zaterdag 24 september 2022


 
image

En dan is het bijna herfst en keren we terug naar Bergen op Zoom … deze keer niet door de prachtige binnenstad en de noord/west kant (zie Gertrudistocht) maar door het zeer fraaie landschap aan de zuid en oost zijde van Bergen op Zoom. De Krabbentocht wordt georganiseerd op zaterdag 24 september 2022.

Uniek is de startlocatie op het 12 ha grote terrein van het familiebedrijf Franken Fruit (Balsedreef 1, Bergen op Zoom). Afstanden: 7 - 14 - 21 - 28 - 35 - 42 km 

Franken Fruit is een fruitbedrijf in Bergen op Zoom. Er wordt fruit en groenten geteeld in de vollegrond, van appels en kersen tot snijbonen en venkel. Deze producten worden verkocht van half juni tot en met eind november in het winkeltje op het bedrijf. Frankefruit staat garant voor goede smaak en kwaliteit van verse producten. Bijzonder is dat een groot aantal van de producten zelf geplukt mag worden. Leuk én lekker! Het bedrijf biedt ook verschillende activiteiten aan, onder andere kinderfeestjes, lunch/brunch, rondleidingen.

U kunt zich voor deze najaarswandeling inschrijven voor verschillende afstanden. De routes zijn uitgezet in de bossen ten zuiden en oosten van Bergen op Zoom. Het is een afwisselende, prachtige tocht over onverharde paden door bossen en bloeiende heide. Er wordt gewandeld over landgoed Lievensberg, Molenzicht, Zoomland, het plaatsje Heimolen, de Kraaijenberg, het Markiezaatsmeer en Groot en Klein Molenbeek.

De tocht eindigt weer bij Frankenfruit. U kunt nog een drankje nuttigen, er is een fijn terras en u kunt fruit of groente (eventueel zelf geplukt) kopen bij het bedrijf.